OPBOUW, UITBOUW EN RENOVATIE

Diensten

Wilt u binnenkort starten met een verbouwing of renovatie project?

Wij hebben ervaring met:

  • Uitbreidingen
  • Elektrische installaties
  • Pleisterwerk
  • Plafond- en wandconstructies
  • Vloeren
  • Complete badkamers
  • Timmerwerk (ook meubels)

All-in-one service

Nawara Bouwservice B.V. heeft verschillende vakmensen in huis, met ieder een zijn of haar eigen kwaliteiten. Wij zijn er dan ook het meest trots op, dat u bij ons terecht kunt voor een totaalproject. Van sloop tot wederopbouw. En omdat wij weten hoe vervelend het kan zijn, wanneer u na een klus nog in de rommel zit, maken wij direct goed schoon en ruimen wij alles op. Zo kunt u pas echt genieten van ons werk.

- 01

VerBouw

Wij kunnen uw verbouwproject van het begin tot het einde begeleiden. We zijn van alle markten thuis en hebben de kennis, ervaring en vakmanschap om iedere opdracht tot in detail te realiseren. Als bedrijf kunt u ook gerust met ons contact opnamen voor vernieuwing, verbetering of modernisering van uw pand.

- 02

Binnenrenovatie

Wilt u van één grote ruimte twee kleinere ruimtes maken, of juist omgekeerd? Is uw keuken, toilet of badkamer verouderd en toe aan vervanging? Moeten de muren gestuukt of een vloer gelegd worden? Vanaf het sloopwerk tot aan een volledig opgeknapte ruimte zijn wij betrokken bij het proces.

- 03

Huisrenovatie

Moet uw huis worden geïsoleerd?  Zijn uw raamkozijnen in de loop der jaren gaan rotten? Wij denken graag met u mee over een oplossing. En uiteraard laten wij het niet bij meedenken, wij isoleren, creëren en installeren ook. Hoe grootschalig of kleinschalig de renovatie ook is, de vakmensen van Nawara Bouwservice B.V. hebben jarenlange ervaring en klaren de klus voor u.

- 04

Elektra

Niet goed aangelegde elektra kan voor onveilige situaties zorgen. Wilt u bijvoorbeeld extra stopcontacten, sfeervolle tuinverlichting, nieuwe groepen in de meterkast, elektrische apparaten aansluiten of inbouwen en u heeft er zelf (te) weinig verstand van. Laat deze klus dan over aan een van onze vakmensen, want veiligheid staat bij ons voorop.

- 05

Timmerwerk

Wij werken met gespecialiseerde timmerlieden die allen een eigen deskundigheid hebben. Het maakt voor ons geen verschil of u groot of klein timmerwerk heeft. Of het nu gaat om op maat gemaakte kozijnen, een inloopkast, een trap, een tuinhuis, een veranda of een vide. Wij hebben alle vaardigheden in huis om kwalitatief vakwerk te leveren. Ieder project starten wij met net zoveel enthousiasme en nauwkeurigheid, want bij timmerwerk gaat het om maatwerk. Geen project is hetzelfde. Wij zitten eerst met om tafel om uw wensen te bespreken, maar wij denken graag met u mee om tot het gewenste resultaat te komen.

- 06

Installatie- en loodgieterswerk

Ook voor het minder zichtbare werk, zoals voor gas- en waterleidingen en afvoeren bent u bij Nawara Bouwservice B.V. aan het juiste adres. Onze vakmensen voorzien u graag van een goed verwarmd huis, een verkoelende airco en een veilig geïnstalleerde geiser. Ook zorgen ze ervoor dat de riolering goed doorloopt en verhelpen ze lekkages. Installatie- en loodgieterswerk is dan weliswaar minder zichtbaar, maar van groot belang dat het door een vakman wordt uitgevoerd.